6e Nationaal Digitaal Salon - Iris Lede - 6ième Salon National Numérique

Woord van de voorzitter


Beste fotovrienden

Ons zesde Nationaal Digitaal Salon, een organisatie van fotoclub Iris Lede in samenwerking met de gemeente Lede, BFF, OVU en KAVF was opnieuw een succes. Maar liefst 197 fotografen stuurden hun werk door. Dat leverde 1485 foto’s op.

Wij zijn blij dat ieder jaar steeds meer deelnemers de weg naar onze wedstrijd vinden. De echte amateurfotograaf apprecieert duidelijk onze werking. Ook onze Franstalige collega’s blijven belangstelling tonen.

Onze deskundige jury die bestond uit Jos Aerts, Marc Joye, Lus Joosten en twee leden van Iris Lede selecteerde de mooiste beelden. Daaruit koos zij unaniem de winnaars.

Proficiat aan de laureaten van 2019. Dank ook aan alle deelnemers voor het vertrouwen in onze organisatie en voor de kwaliteit van de toegestuurde werken. Onze appreciatie gaat ook naar de BFF, de OVU, de provincie Oost-Vlaanderen, onze gemeente, de sponsors en de jury.

Op de website van Iris lede verschijnt de catalugus met alle aanvaarde werken. Op die manier kunt u nog nagenieten van de geselecteerde foto’s van dit zesde Nationaal Digitaal Salon. Veel kijkgenot

De Voorzitter

Jozef Reynaert